Akon először lép fel Magyarországon, a Part Fesztiválon!

A Part Fesztivál egyik sztárfellépője, Akon nem csak sikeres r’n’b producer és dalszerző, hanem a zenészek kedvence is. Meglepetésekkel, live act-el készül első magyarországi fellépésére. Ezt látnotok kell!

Akon az elmúlt években együtt dolgozott Michael Jackson-al, David Guetta-val, Lionel Richie-vel, Lady Gaga-val és Alexandra Burke-el is. A szenegáli/amerikai Aliaune Thiam aka Akon nevét a Smack That című sláger óta jól ismerjük, 2010 elején pedig a francia DJ-vel, David Guetta-val közösen felvett Sexy Bitch-el hódított a slágerlistákon. Nemrég megjelent legújabb nagylemeze is, a Freedom, melyről több slágert is meghallgathatunk élőben július 29-én, Agárdon. A Part Fesztivál egyik sztárfellépője nagyszínpados, egész estés produkcióval érkezik hazánkba és azt igéri, hogy rajongói a nyár legnagyobb bulijára számíthatnak. A várva várt sztárt a Billboard magazin 2007-ben az év előadójává választotta. Akon ráadásul ismét egy világsztárral dolgozik együtt, jelenleg Enrique Iglesias készülő nagylemezére ír dalt.

Akon Diszkográfia:

Trouble (2004), kislemezdalok: Locked Up, Lonely – az albumból 2 millió példány kelt el

Konvicted (2006), kislemezdalok: Don’t Matter (#1), I Wanna Love You, Smack That (feat Eminem) – az album 23 országban arany- illetve platina státuszt ért el

Freedom (2008)

Csatlakozzatok hozzánk a Facebook-on is!

Akon üzent a hazai rajongóknak, youtube link: http://www.youtube.com/user/PartFesztivalAgard#p/a/u/2/Xpk5N21Sr5U