A Part Fesztivál fellépője, Bárány Attila világsztár DJ-nek készített remixet!

Gratulálunk Bárány Attilának, aki a holland DJ, Funkerman által hirdetett The producers contesten, azaz az idei remix versenyen a No!End-el közösen készített felvételével bejutott a legjobb tíz közé!

2010-ben a Shermanology-val közös Now or Never című dalt kellett újraértelmezni, a legjobb tíz felvételt a lemezlovas és team-je válogatta ki május 5-én. A nyertes az a felvétel lesz, melyre legtöbben szavaznak, szóval indulhat a klikközön. Ezen a megmérettetésen csak a tetszési index számít. Bárány Attila remixe élőben is dübörög majd a Part Fesztivál arénájában, Akon nagyszínpados fellépése után. Július 29-én, Agárdon a Disco’s Hit DJ-k – Hamvai PG, DJ Junior, Bárány Attila, Antonyo, Soneec, Danny L és Lauer – egyidejűleg állnak színpadra egy teljesen egyedülálló show-val és különleges meglepetésekkel színesítik a közösségépítő, nyári fesztivál repertoárját.

Az eredményhirdetés május 19-én lesz addig is Bárány Attila dalára szavazni a http://www.facebook.com/l/560d2;funkerman.com/contest oldalon tudsz egy rövid regisztráció után.

Csatlakozzatok hozzánk a Facebook-on is!